Ias vilda matblogg

Ias vilda matblogg

Om bloggen

Varför starta en matblogg när marknaden redan är översvämmad av dem? Ja, mina vänner tyckte inte att det räckte med att jag delade med mig av mina recept på Facebook utan ville att jag skulle samla dem i en blogg där de skulle vara lätta att hitta. Med min matblogg vill jag inspirera dig som är lycklig att ha frysen full med vilt och fisk - och även dig som inte har det - att laga både traditionella rätter från Sapmi och Tornedalen och spännande internationell mat!

Halstrad fisk

FjällrödingPosted by Carina Fjällborg Sun, February 11, 2018 10:14:18
Enklast möjliga tillagning av fisk - och kanske det godast -är att halstra över öppen eld. Är man ute i naturen saltar man invändigt och trär upp fisken på en pinne och halstrar över glöden. Har man folie med kan man även lägga på andra örtkryddor, några citronskivor och en klick smör. Vill man inte använda folie så går det alldeles utmärkt med tidningspapper som man först blöter och sedan virar runt fisken och lägger direkt på glöden.







  • Comments(0)

Fill in only if you are not real





The following XHTML tags are allowed: <b>, <br/>, <em>, <i>, <strong>, <u>. CSS styles and Javascript are not permitted.