Ias vilda matblogg

Ias vilda matblogg

Om bloggen

Varför starta en matblogg när marknaden redan är översvämmad av dem? Ja, mina vänner tyckte inte att det räckte med att jag delade med mig av mina recept på Facebook utan ville att jag skulle samla dem i en blogg där de skulle vara lätta att hitta. Med min matblogg vill jag inspirera dig som är lycklig att ha frysen full med vilt och fisk - och även dig som inte har det - att laga både traditionella rätter från Sapmi och Tornedalen och spännande internationell mat!

Ugnsbakade körsbärstomater

LCHFPosted by Carina Fjällborg Thu, September 25, 2014 18:53:12

En grabbnäve körsbärstomater
En knippe färsk basilika
En nypa timjan
Olivolja
Flingsalt
Nymalen svartpeppar
Riven ost

Här kan man bestämma mängden själv.
Ugnsbaka i 200 grader varmluftsugn i ca 15 minuter.
Gott till en bit älgkött med blomkålsrösti eller ja praktiskt taget till allt.








  • Comments(0)//matblogg.ias-vilda-norrlaendska.se/#post99