Ias vilda matblogg

Ias vilda matblogg

Om bloggen

Varför starta en matblogg när marknaden redan är översvämmad av dem? Ja, mina vänner tyckte inte att det räckte med att jag delade med mig av mina recept på Facebook utan ville att jag skulle samla dem i en blogg där de skulle vara lätta att hitta. Med min matblogg vill jag inspirera dig som är lycklig att ha frysen full med vilt och fisk - och även dig som inte har det - att laga både traditionella rätter från Sapmi och Tornedalen och spännande internationell mat!

Caprese

FörrätterPosted by Carina Fjällborg Sun, April 13, 2014 10:40:01

Caprese är nog den lättaste förrätten som finns.

Caprese för fyra

4 stora solmogna tomater OBS!!! Förvara ALDRIG tomater i kylen!

2 mozzarellabollar

färsk basilika

fin olivolja

flingsalt

några drag med svartpepparkvarnen

Skär tomater och mozzarella i tjocka skivor. Lägg dem omlott på ett uppläggningsfat. Lägg basilikablad ovanpå, ringla olivolja över, salta och peppra.

Om man vill kan man även strö svarta kalamataoliver över ( köp aldrig kärnfria oliver. De smakar inte alls lika bra) .

Klart att servera!



  • Comments(0)//matblogg.ias-vilda-norrlaendska.se/#post91